Schooltips

DIY: 7x Back to School

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Moet jij jezelf maandag alweer uit bed slepen om op tijd te zijn voor het eerste lesuur, of mag je nog een paar weken van je vrijheid genieten? Hoe dan ook, voor het nieuwe schooljaar kun je wel wat welke leuke spullen gebruiken. En nu je nog net vakantie hebt, kun je ze ook zelf maken. Wij zetten zeven filmpjes met DIY-tips op een rij.

1. Van pizza-etui tot opblaaskussenschrift
Saai het schooljaar beginnen is geen optie voor Rachel Levin (20). Zij knalt er meteen in met een pizza-etui, schriftrugzak, gum-USB-stick, opblaaskussennotitieboek en nagellakmarkeerstiften. Allemaal in een handomdraai gemaakt:

DIY Weird Back To School Supplies You Need To Try!

2. Neonkleurenbom
Hoe feller de kleurtjes, hoe beter? Dan zijn deze DIY's van Meg DeAngelis (20) iets voor jou. Goed excuus om nóg meer rolletjes washitape te kopen:

DIY School Supplies You NEED to Try for Back To School!

3. Stoffen boekenkaften
Met een kaft als die van Bethany Mota (19) is je scheikundeboek straks je lievelingsboek. Al kun je meer van de kaft genieten als je het boek dicht laat… En heb je nog washitape over van de DIY van hierboven? Zo niet, dan heb je wéér een reden om nieuwe rolletjes te kopen. Bethany laat ook zien hoe je met tape en wat paperclips vrolijke bladwijzers maakt.

Back To School: 5 Cute + Easy DIY School Supplies + Road Trip Update!

4. Gummen om je tanden in te zetten
De gummetjes van Ashley Marie kun je misschien maar beter uit de buurt van hongerige vrienden houden. Al zijn ze té leuk om niet te laten zien. Zo maak je ze:

DIY ERASERS! Easy DIY Back To School Supplies!

5. Opgeruimd bureau
Hoe kun je nou je huiswerk maken als je kamer een puinhoop is? Precies, dat huiswerk moet maar wachten, éérst ga jij je bureau 180 graden anders inrichten. Dat kan met deze ideeën van vlogger Sabrina Putri (17):

Back2School: Desk Inspiration + DIY | Sabrina Putri

6. Gerecyclede kledingtasjes
Vergeten kaftpapier te kopen? Geen nood! Joy (12) laat zien dat je je boeken ook met papieren kledingtassen kunt beschermen:

Back To School: Origineel Boeken Kaften

7. Kluisjes om jaloers op te worden
Oké, je boeken zijn gekaft, je tas puilt uit van de zelfgemaakte schoolspullen, je bureau is opgeruimd… Nu nog je kluisje! Lauren Riihimaki (21) laat in deze video zien hoe je jouw kluisje het vrolijkste van de hele school maakt:

DIY Locker Decorations for Back to School 2015! | LaurDIY

Ga je bijna naar de brugklas? Onze pagina Sevendays.nl/brugklas staat bomvol slimme tips, interessant brugklasnieuws en grappige blogs die je klaarstomen voor de middelbare school. En misschien heb je ook wel iets aan onze speciale krant Brugklas voor Beginners

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten