Ed Sheeran in april te gast bij College Tour

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger
Woudstra

Je kunt deze weken niet om Ed Sheeran heen. Zijn nieuwe album ÷ (Divide) breekt streamingrecord na streamingrecord, hij gaat een bijrolletje spelen in Game of Thrones en vanochtend werd bekend dat hij ook te zien zal zijn in het tv-programma College Tour.

Volgende maand schuift Ed Sheeran aan bij presentator Twan Huys en een zaal vol studenten. Zij mogen de Britse zanger ondervragen. Op 4 april staat Ed Sheeran voor een optreden in de Ziggo Dome, de opnames voor College Tour vinden vlak daarvoor plaats.

Fenomeen

Presentator Twan Huys liet vanochtend op 3FM weten dat de programmamakers niet om de zanger heen konden. ‘Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die in de muziekindustrie zo'n fenomeen is met zo veel nummers in de top vijftien in Engeland sowieso en in Nederland natuurlijk ook.’

RTL Late Night

Ed Sheeran is sowieso een graag geziene gast op de Nederlandse televisie. Eind februari zat de zanger nog bij Humberto Tan aan tafel bij RTL Late Night.

Ed Sheeran: ''I wrote 'Shape Of You' for Rihanna'' - Interview - RTL Late Night

Op 21 april wordt de aflevering van College Tour met Ed Sheeran uitgezonden. Studenten kunnen zich aanmelden voor de opnames via de site van College Tour.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren