En de 3FM Talent Award gaat naar...

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Op maandag 17 april is niet alleen Tweede Paasdag maar ook de dag waarop de 3FM Awards worden uitgereikt. Naast gevestigde namen als Broederliefde, Kensington, Ronnie Flex en Martin Garrix is er ook ruimte voor nieuw(er) talent. Wie zijn er dit jaar genomineerd voor de 3FM Talent Award? 

Jonna Fraser 

Gangsterrap of zwoele soul? Jonna Fraser kiest lekker níet en dat levert nummers op met een mix van beide. In 2015 zat Fraser op Schiermonnikoog met de delegatie jonge rappers die samen het album New Wave maakten, dat bekroond werd met een gouden plaat. Do Or Die met Broederliefde werd platina. Meer hits en samenwerkingen volgden. Op 5 mei staat hij op Bevrijdingsfestivals.   

Jonna Fraser - Do Or Die ft. Broederliefde (prod. Project Money & Zurich)

Call it Off

De Nederlandse poppunkers Call It Off brachten begin dit jaar hun tweede plaat Abandoned uit. Daarmee bewezen ze dat ook muziek gemaakt op eigen bodem kan klinken alsof de zon schijnt. Hun eerste twee EP’s werden goed ontvangen. En met Abandoned hopen ze, na Nederland, de wereld te veroveren. Een 3FM Award zou natuurlijk een goed begin zijn. 

Call It Off - Scream Your Heart Out

CUT_  

In 2014 scoorde CUT_ onverhoopt een grote YouTubehit met een cover van Papaoutai van Stromae: het nummer was bedoeld als schoolopdracht van het Conservatorium van Amsterdam. Het nummer werd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. 3FM is fan van het elektro-duo: in februari werden ze Serious Talent en nu zijn ze genomineerd voor de 3FM Talent Award. 

CUT_ - Tune In Tune Out

De Likt 

Rauwe Nederlandstalige teksten en heftige optredens (in glimmend zwembroekje), dat kenmerkt elektro/ hiphoppers De Likt. Vorige zomer stonden ze al op zowat élk festival, waaronder Lowlands. Na een optreden op de 3FM Awards zal je ze helemaal niet vergeten. En dan maken ze ook nog kans op de 3FM Talent Award. 

De Likt - Ja Dat Bedoel Ik

Tijdens de 3FM Awardshow zijn er optredens van Ronnie Flex & DeuXperience Band, Chef'Special, De Staat, Blaudzun, Teske, Paul Sinha, Jonna Fraser, Rondé, De Likt, Dirtcaps, Broederliefde, Thomas Azier, Lucas & Steve, Indian Askin, Kensington, Kraantje Pappie, HAEVN, Fresku & Mocro Maniac, Jett Rebel, Lucas Hamming en Call It Off. Een heleboel dus. Wie er met een award naar huis gaat? Dat bepaal jij! Stemmen kan hier

Wil jij erbij zijn? Dat treft, wij mogen kaartjes weggeven! Winnen? Stuur een mailtje naar g.oldenburger@sevendays.nl en vertel waarom jij naar de 3FM Awardshow moet! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren