The Fosters
Favoriete serie

The Fosters

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Maartje
Dammers

De favoriete serie van Amy (16): Mijn zus en ik houden allebei van series met een goed verhaal. Zij keek The Fosters al en zei dat ik het ook leuk zou vinden. En dat klopt. Nu kijken we samen.

The Fosters gaat over het lesbische stel Stef en Lena en hun samengestelde gezin. Naast Stefs biologische zoon Brandon hebben ze ook nog een tweeling geadopteerd: Jesus en Mariana. Aan het begin van de serie nemen ze tijdelijk nog twee pleegkinderen in huis: Callie en Jude.
De serie heeft een heel goede verhaallijn. Je ziet wat de gevolgen voor pleegkinderen zijn als ze in een nieuw gezin worden geplaatst. Je wordt echt het verhaal ingetrokken en wilt steeds weten hoe het verder gaat.

Ook de acteurs zijn erg goed. Mijn favoriete personage is Callie. Zij is net als ik zestien en ze is een leuk en knap meisje. In het echt is de actrice al in de twintig maar toch kun je goed met haar meeleven. Met haar onzekerheden en al die drama’s die er bij tieners bij horen. Soms erger ik me wel eens aan een personage maar dat duurt nooit lang. Echt iedereen voegt iets toe aan het verhaal. Er zit genoeg humor in The Fosters maar ik moest ook wel een paar keer huilen. Bij welke scènes dat precies was, kan ik niet zeggen want dan verklap ik te veel.

Ik kijk ook op social media wat er over de serie wordt gedeeld. Ik heb de Facebook-pagina van de serie geliket en volg ook een paar acteurs. Maar echt in contact komen met andere fans doe ik niet. Toen ik de serie net had ontdekt keek ik soms wel vier afleveringen achter elkaar. Nu kijk ik er eentje per week. In Amerika wordt The Fosters altijd op maandag
uitgezonden en een dag erna staat de aflevering online. Vaak kijk ik dan meteen. 

The Fosters is een Amerikaanse dramaserie die sinds 2013 op ABC Family Network te zien is. Op dit moment wordt in de VS het derde seizoen uitgezonden. Het eerste seizoen won een GLAAD Award, een prijs voor media die homo’s, bi’s en transgenders op een eerlijke manier weergeven en niet aan stereotypen doen.

The Fosters Trailer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Favoriete serie
Favoriete serie
Favoriete serie
Favoriete serie