Game of Thrones-acteur bakt nu wolvenkoekjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger
Woudstra

Veel acteurs uit de hitserie Game of Thrones krijgen de ene na de andere rol aangeboden. Maar voor acteurs in kleinere rollen is dat lang niet altijd het geval. Wat doe je als je bijvoorbeeld het personage Hot Pie speelde en al jaren nauwelijks in de serie voorkomt? Precies ja: dan open je een bakkerswinkel!

In de fantasyserie speelde acteur Ben Hawkey de rol van Hot Pie, een vriend van Arya Stark, één van de hoofdpersonages uit de serie. Maar aangezien Hot Pie’s rol maar klein was én hij na 2014 bijna niet meer in de serie voorkwam, lag Hollywood nou niet bepaald aan zijn voeten.

Wolvenkoekjes

Door nu een bakkerszaak te openen, hoopt Hawkey toch nog een beetje te scoren met zijn Game of Thrones-bekendheid. Net als zijn personage voor Arya in de serie, bakt hij koekjes in de vorm van een wolf. En natuurlijk hoort zo’n bakkerszaak wel een naam met een knipoog te krijgen: You Know Nothing Jon Dough.

En Hawkey is bepaald geen -euh... koekenbakker. Hij heeft succes! Zijn kersverse koekjeszaak neemt nu al geen bestellingen meer aan, waarschijnlijk door de enorme aandacht voor zijn carrièreswitch.

Platjes draaien

De acteur van Hot Pie is niet de enige met een bijzondere nieuwe baan na Game of Thrones. Kristian Nairn, die dommige halfreus Hodor speelde, probeerde het als DJ. Zijn tour had natuurlijk óók een naam met knipoog: Rave of Thrones.

DJ Hodor - Ali Love Ft. Kali - Emperor

Sterke man

En de IJslandse acteur Hafþór Júlíus Björnsson – beter bekend als The Mountain – heeft de afgelopen jaren naast het acteren vooral gescoord tijdens de competitie World Strongest Man. Daar werd hij de afgelopen jaren drie keer derde en twee keer tweede.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Dit is de wereld achter Game of Thrones en Dit is het dieet van The Mountain

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren