Harry Styles in Dunkirk

Harry Styles verdient een Oscar (vinden zijn fans)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Volgend jaar zomer verschijnt de epische oorlogsfilm Dunkirk in de bioscoop. Daar kijken veel mensen nu al naar uit. Niet zozeer vanwege het verhaal, vooral vanwege het acteerdebuut van One Direction-zanger Harry Styles. Nu de trailer uit is, weten zijn fans het al zeker: Harry Styles moet een Oscar krijgen.

Hij is slechts een paar seconden te zien in de trailer. En een hoofdrol, die heeft-ie ook niet echt. Toch is Harry Styles dé ster van Dunkirk. Deze oorlogsfilm van regisseur Christopher Nolan verschijnt volgend jaar in de bioscoop. Daar zullen vermoedelijk veel vrouwelijke fans van de voormalig One Direction-zanger op afkomen.

In de trailer van Dunkirk, over de beroemde slag bij Duinkerken tijdens de Tweede Wereldoorlog, duikt Harry Styles een paar keer op. Oók letterlijk: Styles personage Tommy lijkt bijna te verdrinken!

Fans smelten bij Harry's blik

Op social media reageren fans van de superster uitgelaten op de trailer. Zijn lange lokken mogen de film dan wel niet gehaald hebben, maar hé, zijn blik: dat doet het 'm. 

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

Harry Styles op Urk

Een deel van Dunkirk werd afgelopen zomer opgenomen op Urk. Veel One Direction-fans kwamen speciaal naar het vissersdorpje in de hoop een glimp van hun idool te spotten, maar helaas: de opnames bleven goed geheim. Wie Harry Styles wil zien schitteren als acteur, moet wachten tot 20 juli 2017.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren