don'ts zoenen

Hier moet je op letten tijdens het zoenen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

Het is bijna Oud & Nieuw. En misschien ga jij die avond eindelijk zoenen met jouw grote crush. Om je op weg te helpen: 6 dingen om op te letten tijdens een potje zoenen.

1. Wasmachine

Een tong hoeft geen wasbeurt te krijgen. Iemand anders wil niet het idee hebben dat de centrifuge, standje 1500, aanstaat.

2. Monotone zoutzak

Zoenen is een beetje als het dansen van de tango. Je speelt op elkaar in als dansduo. En zoals we allemaal weten, is een goede dans niks zonder variatie. Een beetje fast. Dan juist weer een beetje slow. Standje Macarena, ongeremd dezelfde beweging is geen aanrader. En ook een beetje saai.

3. Rotte appel

Hoe dichter je bij iemand komt, hoe beter je iemands parfum ruikt. Een beetje jammer als hij of zij er een niet al te frisse adem heeft. Neem een kauwgompje, gebruik wat mondwater of in ieder geval iets.

4. Piranha

Dit type vindt jou om op te vreten. Letterlijk, want zij/hij gebruikt niet alleen zijn tong om dat duidelijk te maken. Toegeven, een beetje speels bijten kan geen kwaad. Maar als iemand je lippen afkluift als een kippenboutje moet je op gaan passen.

5. Slobberhond

Woef! Deze persoon beperkt zich niet tot je lippen, maar wil het liefst je hele gezichtsveld verkennen. Gevolg: een flinke lebber, waar de hond van de buurman niet voor onderdoet. Maak de ander maar vlug duidelijk dat je geen Magnum bent.

6. Deepthroater

Misschien ben je bijzonder nieuwsgierig naar de ander zijn of haar maagsappen en gaat jouw tong als een onderzeeër de diepte in. Het kan natuurlijk goed zijn dat de ander het íets minder prettig vindt. Begin met kleine kusjes en kijk daarna verder.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten