Leukste terechtwijzing ooit: vader doet dochter na

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

De Amerikaanse Cassie Martin post graag sexy selfies op Instagram. Dit tot groot ongenoegen van haar vader, comedian Burr Martin, die daar geen doekjes om windt. Gelukkig heeft hij een originele manier bedacht om zijn onvrede duidelijk te maken.  

‘Mijn dochter post sexy selfies en in plaats van haar te vertellen dat ze daarmee moet stoppen, heb ik iets beters bedacht', schrijft Burr bij onderstaande foto. 

Zelfs haar tattoos zijn niet veilig voor het imiteergedrag van haar vader: 

Toen hij zijn dochter een tijdje geleden verteld had dat ze eruit zag alsof ze Japanse zakenmannen probeerde te verleiden, nam ze al een beetje gas terug, schrijft Burr. Toch weerhield dat hem er niet van nog even door te gaan met zijn succesformule. 'Want soms verveel ik me gewoon.'

 

Over het resultaat is hij zelf erg tevreden. #nailedit (goed gelukt) schrijft hij bij zijn posts. 

Dochter Cassie lijkt er niet erg mee te zitten. Ze heeft haar Instagram-bio veranderd in ‘het meisje dat op social media lastiggevallen wordt door haar vader' en krijgt alleen maar meer aandacht dankzij de fratsen van haar vader. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren