Armin Multimedia Credit Floris Heuer

Met Armin van Buuren dansend door museum

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Maartje
Dammers

Op dancemuziek door het museum stuiteren. Het gebeurt wel eens tijdens een museumnacht. Maar in het Van Gogh Museum kun je dat straks langer dan een avond doen. Daar heeft dj Armin van Buuren namelijk een speciale multimediatour gemaakt.

Armin van Buuren was na een bezoek aan het Van Gogh Museum behoorlijk onder de indruk van de werken van deze bekende Nederlandse schilder. En zoals je bij een dj kunt verwachten, hoorde hij er ook meteen muziek bij. ‘

Elf werken
Wat er in Van Buuren’s hoofd afspeelde, kun jij dus straks echt gaan beluisteren. De dj koos elf werken uit de vaste collectie van het museum uit en koppelde daar nummers aan van wereldtour Armin Only Embrace. Ook geeft hij een persoonlijke toelichting bij alle werken. De tour is vanaf 21 oktober te beluisteren. In die week is ook het Amsterdam Dance Event (19 t/m 23 oktober) in de stad.

Speciaal optreden
Om er meteen een feestje van te maken, geeft de dj een optreden in het museum zelf. Kaartjes daarvoor zijn niet te koop. Die worden via social media verloot onder fans. Bij de tour wordt ook een album uitgebracht onder de naam Club Embrace. Zodat je ook thuis nog even door kunt dansen.

Meer weten over hoe het album Embrace en hoe dat tot stand kwam? Dat lees je hier.

Armin van Buuren feat. Kensington - Heading Up High (Official Video HD)

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren