MTV EMA 2015: houd deze drie sterren in de gaten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Zondag worden voor de 22e keer de MTV Europe Music Awards uitgereikt. In Milaan komen alle grote artiesten bij elkaar in de hoop een award in de wacht te slepen. Of nog liever: om de show te stelen. Wij raden je aan deze drie sterren goed in de gaten te houden. Gewoon, omdat ze knettergoed en/of knettergek zijn.

BANNED VIDEO : MTV EMA: Miley Cyrus 'Smokes Joint' On Stage

Miley Cyrus
Ooit was ze een schattig Disneysterretje, inmiddels is ze het enfant terrible van de muziekindustrie. Waarom ze nog bij muziekfeestjes van MTV aanwezig mag zijn, is een raadsel te noemen. In 2013 dompelde ze de wereld onder in totale schaamte toen ze in een vleeskleurige bikini al twerkend op het podium van de MTV Video Music Awards stond. Een paar maanden daarna, bij de MTV EMA, zorgde ze wéér voor opschudding. Omdat de show in Amsterdam werd gehouden, leek het haar een goed idee een joint op te steken op het podium. De organisatie was ‘not amused’. Ga daar dit jaar maar weer eens overheen, Miley.

Kanye West crashing stage at EMA's after losing to Justice

Kayne West
‘F*ck this, dit kan niet waar zijn!’ Bij de uitreiking van de EMA in 2006 stormde rapper Kanye West woest het podium op, toen hij hoorde dat hij niet had gewonnen in de categorie Beste Video. Die prijs ging namelijk naar Justice vs Simian. Daar begreep West niets van: zijn video had wel een miljoen dollar gekost! In de clip werd over ravijnen gesprongen! En Pamela Anderson deed zelfs mee! ‘Als ik dan niet win, slaat deze hele awardshow nergens op.’ Nee, niemand is zo’n slechte verliezer als Kanye West. Wij hopen dan ook vurig dat hij zijn twee nominaties dit jaar niet verzilvert.

Swift Scoops Three MTV EMA Awards

Taylor Swift
Met een recordaantal van negen nominaties zijn alle ogen zondag gericht op Taylor Swift. Niemand kan de populariteit van de zangeres evenaren en meer verdienen zit er ook niet in: de zangeres zou naar verluidt een miljoen dollar per dag opstrijken. In 2012 was ze ook al de koningin van het bal: toen sleepte ze de awards voor ‘Best Female’, ‘Best Live’ en ‘Best Look’ in de wacht. Het moet wel heel gek lopen, wil Swift met lege handen naar huis gaan. Maar ja, het zijn de MTV EMA, dus het kán gek lopen.

MTV EMA 2015 is zondag 25 oktober te zien om 21.00 uur op MTV 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren