Nieuw: de gratis 7Days-app

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Geen Kerstmis zonder cadeaus, vinden wij. En geen papieren 7Days zonder online extra nieuws. Daarom bieden we je graag een cadeautje aan: onze gloednieuwe gratis app 7Days Nieuws. Vanaf nu te downloaden! 

In de app vind je dagelijks de beste artikelen en video’s van Sevendays.nl. Zo’n dagoverzicht bevat uiteraard het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws: het nieuws dat voor jou relevant is, uitgelegd in heldere taal. Maar ook het beste van YouTube, prikkelende blogs van onze vijftienkoppige scholierenredactie, handige tips voor je schoolwerk, inspirerende interviews met leeftijdsgenoten en meer. De lijst wordt continu aangevuld. 

Als je je aanmeldt voor de pushberichten, krijg je elke dag een seintje als alle nieuwe stukken klaarstaan. Plus een extra melding om je op de hoogte te stellen van breaking news dat voor jongeren relevant is.  

Download voor iOS »

Download voor Android »

Veel plezier ermee en heel fijne kerstdagen! 

Uiteraard horen we graag hoe-ie bevalt. Beoordeel de app in de Store, geef hieronder je mening in de comments en/of mail je feedback naar redactie@sevendays.nl. Ideeën om de app uit te breiden zijn natuurlijk ook welkom!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren