Vloggen Hema

Nieuw: leren vloggen tussen de rookworsten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Onderbroeken in alle soorten en maten, roze tompoucen, verse rookworsten en… les in vloggen. Deze dingen hebben één ding met elkaar gemeen: het is binnenkort allemaal te krijgen bij de HEMA.

Altijd al willen vloggen of vind je dat jouw video’s wel wat beter kunnen? Goed nieuws: het warenhuis organiseert deze zomer meerdere vloglessen. Gewoon in de winkels zelf, die dan voor een deel worden omgebouwd tot speciale studio’s. Steeds in een andere stad.

Docenten

De lessen worden gegeven door bekende vloggers zoals Beautynezz en Ponkers. De andere docenten zijn nog even geheim en worden later bekendgemaakt.

School en Youtube!? & Groot Nieuws!

Aanmelden

De speciale 'summer school’ is speciaal bedoeld voor middelbare scholieren. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. En voor iedereen die zichzelf niet ziet vloggen tussen de onderbroeken en verse rookworsten: de lessen zijn ook online te volgen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren