Mimi Choi

Optische illusies met make-up

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
van der Weij

De Canadese make-up-artieste Mimi Choi is enorm populair op Instagram. Als je haar posts ziet begrijp je direct waarom. Hoe bizar en creepy haar creaties soms ook zijn, ze zijn allemaal razend knap gemaakt.

Een tijdje geleden was Mimi Choi uit Vancouver nog lerares op een basisschool. En toveren met make-up was haar hobby. Foto's van haar make-up-kunsten zette ze op haar Instagram-account en al snel kreeg ze een grote fanbase. Inmiddels heeft ze meer dan 600.000 volgers en zo'n succes met haar bijzondere talent dat ze haar onderwijsbaan aan de wilgen heeft gehangen. 

Schilderdoek

Choi gebruikt haar eigen gezicht en de gezichten van anderen als schilderdoek. Een ander lichaamsdeel kan ook. Ze laat zich inspireren door kunst. Bijvoorbeeld door de schilderijen van de surrealistische schilder Salvador Dalí. En door haar eigen vaak levendige dromen en fantasie. Het resultaat: optische illusies die je brein helemaal in de war maken. Kijk maar:

Anderen lazen ook: Dode insecten op je gezicht, dé nieuwe make-up trend?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren