Pizza Parka

Pizza Hut houdt jou en je pizza warm

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Zit jij in de winter ook rillend op de fiets naar school? In Amerika hoeven mensen daar geen last meer van te hebben. Pizza Hut bedacht iets om je warm te houden: De Pizza Parka. 

De parka is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bezorgtassen en heeft een spatscherm en een transparant gedeelte in de mouw om je telefoon te kunnen gebruiken. En honger hoef je ook niet te hebben, want de speciale jas komt met zakjes Parmezaanse kaas, een vakje voor een pizzapunt en een servetje in de capuchon.

Nieuwe tassen

De pizzaketen bedacht deze actie om hun nieuwe bezorgtassen in Amerika te promoten. Daarmee beloven ze de pizza ovenhot bij je thuis te bezorgen. Deze pizza opbergtas bestaat uit drie nieuwe elementen: Isolatie die gebruikt wordt om ski-jassen warm te houden, aluminium die de hitte reflecteert en een geribbeld kartonnen laagje onder de pizza, waardoor de hitte langer in de doos blijft. 

Winnen

Amerikanen kunnen de jas niet kopen, maar winnen. Iedereen die in oktober een pizza besteld, maakt er kans op. Of de jas en de tas ook in Nederland gebruikt gaan worden is niet bekend. Benieuwd hoe de jas eruit ziet? Dat zie je in het filmpje hieronder.

Pizza Hut Pizza Parka: Made from the New Delivery Pouch

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Nieuw: Chillen in je Big Mac-onesie of 7 van de duurste kledingstukken ter wereld.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren