shakira justin bieber

Shakira (13) danste op het podium met Bieber

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Héél veel meisjes in een zee van loeihard gegil. Als iemand dat steevast veroorzaakt is het Justin Bieber wel. Twee keer verkocht-ie Gelredome in Arnhem uit afgelopen weekend. Tijdens zijn nummer Children mochten vier kinderen meedansen. Ook Shakira (13).

'Ik had meegedaan aan een online wedstrijd', vertelt Shakira. 'Je moest een filmpje van jezelf op YouTube zetten met #PurposeTourChildren Arnhem en je mailadres erbij.' Ze hoefde er niet per se lang over na te denken. Want natúúrlijk wilde ze graag meedansen achter zo’n bekendheid en met zoveel publiek voor haar neus. 

Jaren fan

Bovendien is Shakira al jaren fan van Bieber. 'Zijn nummers zijn goed en ik kan niet zeggen dat-ie niet knap is', grinnikt ze. 

#PurposeTourChildren Arnhem/ Holland #PurposeTourChildrenArnhem The Netherlands

Op haar derde begon ze met ballet, later kwam daar hiphop en African Dance bij. Ook deed ze mee aan Hollands Got Talent, So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now. Die laatste wedstrijd won ze met de dansgroep waarmee ze veel optrad. 

Geen grap 

Een week voor het optreden hoorde Shakira dat ze, samen met drie anderen, was geselecteerd uit een heleboel inzendingen. 'Ik kon het niet geloven. Eerst dacht ik dat het een grap was.' Dat bleek niet het geval. En dus meldde ze zich zondagmiddag bij het Gelredome.

Justin Bieber - Children @ Gelredome, Arnhem. The Netherlands / 9-10-16 PURPOSE TOUR

'Eerst namen we het podium door en lieten ze zien waar we moesten lopen en waar niet, want er zaten gaten en liften in de vloer.' Daarna begon het lange wachten tot ze op mocht. 'Ik was superzenuwachtig en bang dat ik in een gat zou stappen', vertelt ze.

Gelukkig gebeurde dat niet en ging het hartstikke goed. Het halve nummer lang danste ze mee met Justin, zijn dansers en de andere drie kinderen. 'Het mooiste moment was dat-ie naar m’n naam vroeg en me knuffelde.'

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren