Unsplash

Tips tegen verveling in de kerstvakantie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

De kerstvakantie is hét moment van het jaar om lekker te niksen. Maar soms heb je van die momenten dat je niet weet wat je met die zeeën van tijd moet. Met deze tips is verveling verleden tijd!

Kijk een kerstfilm

De decembermaand is dé perfecte maand om lekker op de bank te hangen en zoetsappige kerstfilms te kijken.

Schaatsen

Het ziet er nog niet naar uit dat we dit jaar een witte kerst krijgen, maar gelukkig zijn er ook genoeg kunstijsbanen rond de kerstdagen. Bijna elke grote stad heeft wel een plein met grote ijsbaan.

Oefen je bak-skills

Altijd al meewillen doen aan Heel Holland Bakt? Dan is dit je kans om je bak-skills te oefenen. Probeer eens een gek recept óf maak een spectaculair toetje voor je familie.

Outfits bedenken

Heb jij ook altijd kledingstress op schooldagen? Plan dan eens je outfits vooruit! Kijk bijvoorbeeld op Instagram of Pinterest naar outfits die je leuk vindt en probeer een soortgelijke outfit in je kast te vinden. 

Maak een 2018-collage

Vroeger drukten mensen alle foto’s af en maakte ze er fotoboeken van. Tegenwoordig hebben we al onze foto’s alleen op onze telefoon. Best zonde eigenlijk! Druk je leukste foto’s van 2018 eens af en maak er een leuke collage van.

De yes-men

Vandaag daag jij je uit om de hele dag op alle ideeën ‘ja’ te zeggen. Op deze manier gaat je dag misschien wel heel anders lopen dan je verwacht had. Nu maar hopen dat mensen met leuke ideeën komen en je niet de hele dag wordt gevraagd om op te ruimen.

Bordspelletjes

Heb jij ook een kast vol spelletjes die je al jaren niet hebt gespeeld? Haal ze eens onder het stof vandaan en speel een ouderwets potje Monopoly of Triviant.  

Anderen lazen ook: Kerst voor de buis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren