Uggs lelijk? Het kan erger. Heel veel erger.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Goed, ze zitten misschien lekker. En ze zijn warm. Maar verder zijn ze toch vooral heel duur en spuuglelijk. Ook zo'n hekel aan Uggs? Dan snap je hier helemaal niks van. De Ugg/Teva Hydrid, een kruising van campingsandalen en laarzen.

Wat ons betreft komen deze sandaal-laarzen of laars-sandalen met stip op de eerste plaats binnen op de lijst van leijkste schoenen ooit. Behalve lelijk, lijken ze ook nog eens bijzonder onpraktisch. Want wat heb je nu aan warme laarzen met blote tenen? Of aan luchtige open sandalen met een warme bontkraag rond je enkels?

De Ugg/Teva Hybrid is gevuld met de voor Ugg zo kenmerkende schapenwol. Om de enkel zit een soort brace, ook vol met wol. 

Modebloggers en stylisten buitelen sinds de schoen afgelopen weekend gepresenteerd werd over elkaar heen met hun meningen. 'Nachtmerrie-spul', vindt Jenna Amatulli van de Huffington Post. 'Een absolute gruwel', aldus Racked.

Modeblogster Eugénie Grey vindt ze wél mooi:

Een paar van deze Teva-Uggs is op internet te bestellen voor 225 dollar. Een geluk bij een ongeluk: de schoenen worden vooralsnog niet in Nederland geleverd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren