Alessandra

Wordt Alessandra Peters (18) Jongere van het Jaar?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De één kan supergoed zwemmen, de ander schittert voor de camera, kan heerlijk koken, maakt vette muziek of zet zich in voor een school waar iedereen zichzelf kan zijn. Ze hebben een droom waarvoor ze gaan en inspireren anderen om dat ook te doen. Daarom zijn deze zeven jongeren genomineerd voor de 7Days Jongere van het Jaar Award 2016. Wordt Alessandra Peters (18) de winnaar? Dat bepaal jij. Stem snel op www.jongerevanhetjaar.nl!  

Toen Alessandra veertien was, ontdekten artsen dat ze voor meer dan zeventig dingen allergisch is. 'In het begin at ik alleen maar kip met rijst en groenten', zegt ze. 'Maar na een paar weken kon ik dat echt niet meer naar binnen krijgen.'

'Ik heb koken altijd al leuk gevonden, dus ik ben gaan experimenteren met wat ik wél kon eten.' Ze zette haar gezonde recepten op een blog en werd benaderd door een uitgeverij. In april verscheen haar kookboek The Foodie Teen in het Engels en Nederlands.

Nieuwsgierig naar de andere genomineerden? Hier lees je over alle zeven kanshebbers!

Prijsuitreiking op 24 november!

Op donderdag 24 november wordt de 7Days Jongere van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Wil jij bij de prijsuitreiking zijn? Je bent van harte welkom van 17.00 tot 19.00 uur in Bitterzoet in Amsterdam. Na de uitreiking, waar de genomineerden bij zijn, wordt de avond feestelijk afgesloten met een optreden van dj Trobi. Ga naar www.sevendays.nl/kaartje voor je gratis ticket. En vergeet niet te stemmen op www.jongerevanhetjaar.nl. Dat kan tot 22 november.

Stem en win!

Wie van de genomineerden springt er voor jou uit? Breng je stem uit en maak kans op een Medusa Street-headphone. Jouw favoriete muziek vraagt om goed geluid. En dat lukt zeker met deze koptelefoon. Ga naar www.jongerevanhetjaar.nl om te stemmen en kans te maken. 

Headerfoto: Jean-Pierre Jans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren