Liesette Bruinsma jongere van het jaar

Wordt Liesette Bruinsma (16) Jongere van het Jaar?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De één kan supergoed zwemmen, de ander schittert voor de camera, kan heerlijk koken, maakt vette muziek of zet zich in voor een school waar iedereen zichzelf kan zijn. Ze hebben een droom waarvoor ze gaan en inspireren anderen om dat ook te doen. Daarom zijn deze zeven jongeren genomineerd voor de 7Days Jongere van het Jaar Award 2016. Moet zwemster Liesette Bruinsma winnen? Dat bepaal jij. Stem snel op www.jongerevanhetjaar.nl!  

Je komt handen tekort als je de medailles probeert te tellen die Liesette dit jaar met zwemmen won. Hoewel ze door haar progressieve oogziekte blind is, zwemt ze nu sneller dan ooit. In aanloop naar de Paralympische Spelen zwom ze meerdere wereldrecords en in Rio zelf haalde ze dit jaar twee keer goud, één keer zilver en twee keer brons.

'Ik vind het gewoon heerlijk om in het water te liggen', vertelt ze. 'Het is fijn om ergens voor te werken, alles te geven en te merken dat je steeds sneller wordt.'

Lees ook hier het interview dat we afgelopen april met Liesette hadden. Nieuwsgierig naar de andere genomineerden? Hier lees je over alle zeven kanshebbers!

Prijsuitreiking op 24 november!

Op donderdag 24 november wordt de 7Days Jongere van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Wil jij bij de prijsuitreiking zijn? Je bent van harte welkom van 17.00 tot 19.00 uur in Bitterzoet in Amsterdam. Na de uitreiking, waar de genomineerden bij zijn, wordt de avond feestelijk afgesloten met een optreden van dj Trobi. Ga naar www.sevendays.nl/kaartje voor je gratis ticket. En vergeet niet te stemmen op www.jongerevanhetjaar.nl. Dat kan tot 22 november.

falseStem en win!

Wie van de genomineerden springt er voor jou uit? Breng je stem uit en maak kans op een Medusa Street-headphone. Jouw favoriete muziek vraagt om goed geluid. En dat lukt zeker met deze koptelefoon. Ga naar www.jongerevanhetjaar.nl om te stemmen en kans te maken. 

Headerfoto: Jean-Pierre Jans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren