Susan Radder Jongere van het jaar

Wordt Susan Radder (17) Jongere van het jaar?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De één kan supergoed zwemmen, de ander schittert voor de camera, kan heerlijk koken, maakt vette muziek of zet zich in voor een school waar iedereen zichzelf kan zijn. Ze hebben een droom waarvoor ze gaan en inspireren anderen om dat ook te doen. Daarom zijn deze zeven jongeren genomineerd voor de 7Days Jongere van het Jaar Award 2016. Wint Susan Radder? Dat bepaal jij. Stem snel op www.jongerevanhetjaar.nl!

Je kende Susan misschien al van Kauwboy en Pijnstillers. Dit jaar speelde ze de hoofdrol in HORIZON. De tv-film werd bekroond met een Gouden Kalf en Susan werd genomineerd voor beste actrice in een televisiedrama.

‘Ik vind het heel leuk om met de mensen op de set te werken’, vertelt ze. 'Je stort je samen ergens in om iets moois te maken en bent zo hecht!' Volgend jaar hoopt Susan te beginnen op de Toneelacademie Maastricht en daarna wellicht te acteren in Groot-Brittannië. 

Ons eerdere interview met Susan lees je hier. Nieuwsgierig naar de andere genomineerden? Hier lees je over alle zeven kanshebbers!

Prijsuitreiking op 24 november!

Op donderdag 24 november wordt de 7Days Jongere van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Wil jij bij de prijsuitreiking zijn? Je bent van harte welkom van 17.00 tot 19.00 uur in Bitterzoet in Amsterdam. Na de uitreiking, waar de genomineerden bij zijn, wordt de avond feestelijk afgesloten met een optreden van dj Trobi. Ga naar www.sevendays.nl/kaartje voor je gratis ticket. En vergeet niet te stemmen op www.jongerevanhetjaar.nl. Dat kan tot 22 november.

Medusa Street XE jongere van het jaar
Stem en win!

Wie van de genomineerden springt er voor jou uit? Breng je stem uit en maak kans op een Medusa Street-headphone. Jouw favoriete muziek vraagt om goed geluid. En dat lukt zeker met deze koptelefoon. Ga naar www.jongerevanhetjaar.nl om te stemmen en kans te maken. 

Headerfoto: Jean-Pierre Jans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren