DJ Trobi

Wordt Trobi (16) Jongere van het Jaar?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De één kan supergoed zwemmen, de ander schittert voor de camera, kan heerlijk koken, maakt vette muziek of zet zich in voor een school waar iedereen zichzelf kan zijn. Ze hebben een droom waarvoor ze gaan en inspireren anderen om dat ook te doen. Daarom zijn deze zeven jongeren genomineerd voor de 7Days Jongere van het Jaar Award 2016. Wordt Bryan du Chatenier (16), beter bekend als dj Trobi, de winnaar? Dat bepaal jij. Stem snel op www.jongerevanhetjaar.nl!  

Bryan kreeg zijn eerste dj-set toen hij negen was. Hij mixte nummers aan elkaar en ontdekte dat hij ze nog liever zelf produceerde. ‘Na drie jaar had ik een track die ik zelf gewoon goed vond’, vertelt hij. 'Die heb ik rondgestuurd naar verschillende managements. Mijn huidige manager heb ik twee maanden gestalkt op Facebook.'

'Uiteindelijk was hij onder de indruk en werd ik uitgenodigd voor een gesprek.' Bryan tekende een contract bij Spinnin' Records en draait en produceert onder de artiestennaam Trobi. 

Ons eerdere interview met dj Trobi lees je hier. Wie nog meer zijn genomineerd, lees je hier.

Prijsuitreiking op 24 november!

Op donderdag 24 november wordt de 7Days Jongere van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Wil jij bij de prijsuitreiking zijn? Je bent van harte welkom van 17.00 tot 19.00 uur in Bitterzoet in Amsterdam. Na de uitreiking, waar de genomineerden bij zijn, wordt de avond feestelijk afgesloten met een optreden van dj Trobi. Ga naar www.sevendays.nl/kaartje voor je gratis ticket. En vergeet niet te stemmen op www.jongerevanhetjaar.nl. Dat kan tot 22 november.

Medusa Street XE jongere van het jaar
Stem en win!

Wie van de genomineerden springt er voor jou uit? Breng je stem uit en maak kans op een Medusa Street-headphone. Jouw favoriete muziek vraagt om goed geluid. En dat lukt zeker met deze koptelefoon. Ga naar www.jongerevanhetjaar.nl om te stemmen en kans te maken. 

Headerfoto: Jean-Pierre Jans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren