Pokémonknuffels

Zo speel je Pokémon GO zonder smartphone

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Dacht jij dat je Pokémon GO alleen op een smartphone kunt spelen? Mis! Een Amerikaanse vrouw haakt Pokémon-knuffels en verstopt die in haar stad. Ze begon een trend, want over de hele wereld doen mensen haar na.

Nichole Dunigan uit Texas is dol op haken en op gamen. Zo kwam ze op het idee voor Crochet Go: ze haakt Pokémon-knuffels en verstopt deze bij haar in de buurt. Aan elk beestje hangt ze een kaartje met haar Facebook-pagina. Zo laten mensen het haar weten als ze er een gevangen hebben.

Pokémonknuffels

Zelf maken
De Pokémon-knuffels van Dunigan zijn superpopulair. Veel mensen vragen haar of ze ze ook aan de andere kant van de wereld komt verstoppen. Dat wordt Dunigan een beetje te druk. Daarom legt ze op een haakwebsite uit hoe je ze zelf maakt.

Dankzij die uitleg doen veel mensen haar na. Zelfs op het Australische eiland Tasmanië liggen nu Pokéballen en Snorlax verstopt.
Pokémonknuffels

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis nieuws-app of neem een proefabonnement op de papieren 7Days! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren