Pertus

Youtuber ontdekt hoe zwaar het leven van een model is

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Trainen, nog meer trainen en op streng dieet: Peter de Harder (24) deed er drie maanden alles aan om eruit te zien als een echt onderbroekenmodel.

De youtuber (ook bekend van Cinemates) maakte er een documentaire over. 'Toen ik begon met trainen was ik verbaasd over hoe hard modellen werken om er goed uit te zien. Het lijkt vaak alsof ze het perfecte leven hebben, maar ik merkte dat het helemaal niet zo was', vertelt Peter, die hoopt dat zijn documentaire dat goed laat zien. 

IN 3 MAANDEN ONDERBROEKENMODEL - PETRUS (ENG/NL SUBS)

De foto's zijn een paar weken geleden gemaakt, maar dat betekent niet dat Peter zijn oude leven weer makkelijk heeft opgepakt. ‘Het gaat niet zo goed. Ik heb veel moeite om een goede balans te vinden. De eerste paar dagen na de fotoshoot durfde ik mijn shirt niet uit te trekken. Ik merkte dat mijn lichaam weer veranderde en voelde me gewoon dik. Ik had opeens geen streng trainings- en voedingsschema meer en moest alles weer zelf doen. Ik ben mentaal nog een beetje in de war.'

In de krant van vrijdag 2 maart lees je een uitgebreid interview met Peter.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Helft jongeren zegt social mediaverslaafd te zijn.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren