Foto: ANP

Beyoncé en Jay-Z laten fans nadenken over milieu

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Fans van Beyoncé en haar man Jay-Z krijgen de kans van hun leven aangeboden: dertig jaar lang gratis naar hun concerten! De winnaar moet er één ding voor doen: veganistisch leven.

Beyoncé en Jay-Z kondigden de wedstrijd allebei aan op Instagram. Dat doen zij namens The Greenprint Project. De twee willen hun volgers uitdagen om meer met het milieu bezig te zijn. Op die manier kun je de wereld een beetje helpen, vinden zij. De twee leven zelf al jaren veganistisch en willen nu ook hun fans aan het denken zetten.

Greenprint

De sterren stelden hun volgers de vraag: 'Wat is jouw greenprint?'. Daarop kunnen fans vertellen wat hun plan is om een steentje bij te dragen. Eet je bijvoorbeeld een dag per week geen vlees? Of ontbijt je elke dag met plantaardig eten? Bey en Jay willen het weten! Op de site van het project kunnen fans laten weten wat zij doen, en daar krijgen ze dan gelijk ook wat uitleg over klimaatverandering.

Kleine lettertjes

Hoeveel mensen er straks gratis bij een concert staan is niet duidelijk, maar wij zullen niet veel kans maken. In de kleine lettertjes staat namelijk dat je in de Verenigde Staten moet wonen. Degene die wint mag dertig jaar lang van van elke tour één concert bijwonen. 

 

Anderen lazen ook: Een social media-post van Beyoncé? 1 miljoen dollar.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren