britt dekker

Britt Dekker dolenthousiast over deelname NK Dressuur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Britt Dekker (26) haar grote droom gaat in vervulling: ze werd dressuurkampioen van Noord-Holland en mag nu naar het Nederlands kampioenschap dressuur.

Ze deelde een foto van haarzelf, met haar paard Eve en de trofee. Daarbij schreef ze: 'O my god!!! Ik ben zojuist Noord-Hollands kampioen geworden en dat betekent dat ik gewoon naar het Nederlands kampioenschap mag!! Naar het NK!! Mijn eeuwige droom is uitgekomen!!!'.

Echte meisjes in de jungle

Dekker werd vooral bekend na haar deelname aan een datingprogramma op RTL 5, Take Me Out. In 2010 werd ze gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle. waar Dekker als winnaar uit de bus kwam. Ze won maar liefst 30.000,- euro. Naast haar werk voor de televisie is ze al jaren een dressuurruiter. Ze heeft zelfs een eigen YouTube-kanaal, Paardenpraattv. Vanaf het najaar zal Dekker te zien zijn als teamcaptain in Zappsport van Avrotros.

Het NK Dressuur is 26 tot en met 29 juli in Ermelo.

Anderen lazen ook: Mijlpaal: Paardenkanaal Britt Dekker heeft 100.000 abonnees.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren