famkelouise vroom

Famke Louise brengt nieuwe single uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

Grote kans dat je Op Me Monnie van Famke Louise wel eens bekeken hebt. Deze video heeft al meer dan zes miljoen views. Dat smaakt naar meer moet ze gedacht hebben, want ze komt al met een nieuwe single.

De een zegt dat Famke Louise zoveel views heeft omdat ze zo slecht is. Je stuurt de clip meteen als grap aan al je vrienden. De ander vindt Op Me Monnie echt een geweldige track. Hoewel de reacties erg verschillen, kan niemand ontkennen dat Op Me Monnie een enorme hit is. Vlogger Famke Louise heeft een slimme zet gedaan door zich opnieuw uit te vinden als R&B-zangeres. Op Me Monnie wordt ontzettend vaak bekeken en Boef en Frenna maakten er al een remix van.

Famkelouise - Op Me Monnie ( Prod. $HOOT2KILL )

Vroom views

De meeste artiesten melken het succes van een hit eerst goed uit, voor ze met iets nieuws komen. Maar Famke Louise niet. Nederland is nog niet bijgekomen van Op Me Monnie, of haar nieuwe single Vroom is het net op geslingerd. Voor dit nummer heeft ze samengewerkt met rapper Bokoesam. En ook van dit nummer wil vast iedereen iets vinden. Met die miljoenen views komt het ook nu vast weer goed!

Famkelouise - VROOM ft. Bokoesam (prod. Yung Felix)

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Vloggers laat volgers veel geld betalen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren