Wie is de Mol?

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Beweeg met je muis over de stippen in de foto heen en ontdek wie de nieuwe kandidaten zijn...

Nikkie de Jager

Eén woord: NikkieTutorials. Trouwe vlogkijkers weten meteen wie Nikkie de Jager is. Mocht je dit niet zijn, kijk dan eens naar dit Engelse filmpje van de Nederlandse visagiste op YouTube.

Evelien de Bruijn

Deze radio- en televisiepresentatrice kunnen we bijvoorbeeld kennen van Hart van Nederland (links in het filmpje) en NPO Radio2 met onder andere de Top 2000.

Jamie Trenité

Ooit wilde Jamie Trenité proftennisser worden. Dit is niet helemaal gelukt. Tegenwoordig presenteert hij het wetenschappelijke VARA-programma Jules Unlimited.

Evi Hanssen

De Vlaamse Evi Hanssen is bekend geworden als zangeres en presentatrice in zowel Vlaanderen als Nederland. Ze begon haar carrière met een rolletje in Samson en Gert, heeft programma's gepresenteerd als 3 op reis en Expeditie Robinson en is ook nog eens regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door.

Rick Paul van Mullingen

Acteur Rick Paul van Mullingen heeft gespeeld in vele series en films. De meesten kennen hem waarschijnlijk van zijn humor in De Grote Improvisatieshow.

Robèrt van Beckhoven

Deze patissier bakte al jaren de lekkerste gebakjes toen hij bekend werd als jurylid in Heel Holland bakt.

Merel Westrik

Dat Merel Westrik het RTL Nieuws presenteert, weten de meeste mensen wel. Dat ze ook een aantal natuurfilms heeft gemaakt, is iets minder bekend. Ook zij doet dit jaar mee.

Nielson

Zanger Nielson behoeft bijna geen toelichting meer. Met zijn liedjes Beauty & de brains en Mannenharten heeft hij al menig vrouwenhart sneller doen kloppen.

Sarah Chronis

Actrice Sarah Chronis heeft al heel wat rolletjes gespeeld. Zo was ze te zien in Onderweg naar morgen, de musical High School Musical en Kinderen geen bezwaar.

Sinan Can

Als je Sinan Can niet kent, is dat niet zo gek. Hij is namelijk meestal achter de schermen te vinden als journalist en programmamaker. Voor VARA heeft hij meerder documentaires gemaakt waaronder In het spoor van IS.

Rik van de Westelaken

Deze presentator heeft in het verleden meerder NOS-, NET5- en SBS6-programma's gepresenteerd, waaronder het NOS-journaal. Het Wie is de Mol-avontuur is hem niet vreemd. In 2015 won hij het programma namelijk. En nu vervangt hij dus Art Rooijakkers als presentator van deze spannende zoektocht naar de mol.

Anderen lazen ook: De 7 geheimen achter Wie is de Mol?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren