Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp verlaat GTST: vijf hoogtepunten van Noud

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Na dertien (!) jaar verlaat soapacteur Ruud Feltkamp (Noud Alberts) Goede Tijden Slechte Tijden. Niet alleen Nina en Laura gaan hem missen, ook veel van zijn fans zullen een traantje laten.

Feltkamp geeft zijn geliefde baantje op om zich met zijn broer volledig te kunnen richten op hun cryptomuntenbedrijfje. Ruud zal echter voor velen altijd Noud blijven. Daarom hebben wij vijf hoogtepunten van Noud Albers op een rijtje gezet.

1. De eerste keer Noud in Meerdijk

GTST S16 - NOUD KOMT NAAR MEERDIJK

Noud komt naar Meerdijk om zijn vader Dennis te ontmoeten. In het begin botert het totaal niet tussen de twee, maar na een vakantie op het tropische eiland Curaçao komt het toch goed.

2. Bruiloft Noud en Nina

GTST - The Cliffhanger Shortie July 8th, 2011

Noud heeft vele geliefden gehad in Meerdijk. De meeste fans zeggen echter dat zijn enige ware liefde Nina is. Tijdens de cliffhanger van 2011 trouwt het gelukkige stel. En het zou niet GTST zijn als dit vlekkeloos zou verlopen. De jaloerse Wiet heeft namelijk een oogje op Noud en komt op de bruiloft opdagen met een geweer.

3. Marco steekt Noud neer

Lucas & Noud - third kiss

De liefde voor Noud zit blijkbaar in de familie. Nina's broer Lucas heeft namelijk op gegeven moment ook gevoelens voor hem. Maar ook jaloezie is een terugkerend thema in GTST en Lucas' vriend Marco steekt Noud neer. Noud komt er weer bovenop, maar helaas voor Lucas blijkt Noud toch echt hetero en wordt het nooit iets tussen de twee.

4. Sacha's dood

De dood van Sascha GTST Clifhanger

Op de bruiloft van Nina en Bing bekent Noud dat hij nog gevoelens voor Nina heeft. Zijn vriendin Sacha hoort dit en besluit uit verdriet Nina's huwelijkscadau, een caravan, te vernielen. Dit gaat helemaal mis en Sacha komt om het leven. Uit liefde voor haar wordt Noud een weldoener en gaat onder andere voor een zwerver zorgen.

5. Noud en Laura

GTST Moment - S17 - Laura's cadeau van Noud...

In goede én in slechte tijden kan Noud altijd op zijn oma Laura aan. Het tweetal is altijd hecht geweest en het is dan ook niet zo gek dat de laatste scène tussen deze twee werd afgesloten met een vijf minuten durende knuffel van de acteurs.

Anderen lazen ook: Dementie in GTST lijkt niet op de werkelijkheid.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren