Selenay

Voice Kids-finaliste (16) duikt op bij The Voice in Turkije

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Veel Voice Kids-deelnemers duiken later ergens anders op. In musicals, films of de Voice voor volwassenen. Zo ook Selenay Dagdelen, zij deed auditie in Turkije.

Twee weken geleden pas, hoorde Selenay (16) dat ze auditie mocht doen. Hoe dat ging? Hartstikke goed! De coaches draaiden allemaal voor de zangeres, die het nummer 'I Have Nothing' van Whitney Houston zong. 

Tüm Jüri Döndü ! Daha 16 Yaşında - O Ses Türkiye

'Mijn tante had me stiekem opgegeven en ineens kreeg ik te horen dat ik auditie mocht doen', vertelt Selenay aan RTL Nieuws, die met haar familie naar de opnamestudio vloog. 'Ik was zo zenuwachtig dat ik niet meer goed kon nadenken over hoe het nou precies ging, maar ik heb wel echt genoten van het moment. (...) 'Ik was heel blij. Toen ze zich hadden omgedraaid dacht ik: oké nu komt het wel goed.'

Vorig jaar was Selenay één van de finalisten bij The Voice Kids. Ook bij die auditie zong ze een nummer van Whitney Houston. Alle coaches draaiden en Selenay koos voor Marco Borsato.

Selenay - I Will Always Love You | The Voice Kids 2016 | The Blind Auditions

Selenay – Runnin’ | The Voice Kids 2016 | De finale

Over een paar weken zijn de battles, waarbij de zangeres het zal opnemen tegen een andere kandidaat. Het verschil met The Voice Kids? Selenay: 'De sfeer is ook wat anders met al die volwassenen, maar gelukkig is iedereen heel vriendelijk.' Wat er ook gebeurt, de steun van haar oud-coach heeft ze!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren