@kendalljenner

7x bottle cap challenge pogingen van sterren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Heb jij de bottle cap challenge al geprobeerd? Het internet staat vol met video's van de nieuwe hype. Ook bekende sterren hebben de smaak te pakken. Van Hailey Bieber tot Mariah Carey: allemaal doen ze een poging. De één net iets beter dan de ander. De 7 leukste pogingen op een rij.

1. Kendall Jenner

De video waarop Kendall Jenner de challenge doet vanaf haar waterscooter ging vrijwel meteen viral. Mensen waren onder de indruk van de poging, maar er kwam ook een stortvloed aan negatieve reacties. Het afgeschopte dopje belandde namelijk in de zee en daar waren veel mensen boos om. Het model zou de zee vervuilen en bijdragen aan de plastic soep. Aii!

View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber ...

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

2. Mariah Carey

Van alle pogingen is die van Mariah Carey ongetwijfeld het bijzonderst. In de video probeert de All I Want For Christmas-zangeres het dopje van de fles af te... zingen. En dat lukt!

View this post on Instagram

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

3. Domien Verschuuren

Ook bekende Nederlanders wagen een poging aan de bottle cap challenge. Zo ook dj Domien Verschuuren, alleen gaat dat niet zo soepeltjes...

4. Donnie Yen

De Chinese acteur Donnie Yen vond de bottle cap challenge blijkbaar te makkelijk. Hij bedacht een extra hindernis voor zichzelf: een blinddoek. Zonder zijn mikpunt te zien, lukt het Yen om de challenge te halen.

5. Lizzo

Zangeres Lizzo vond de challenge een stuk moeilijker. Na een mislukte poging lukt het haar uiteindelijk, maar niet zonder problemen. Aan het einde van de video is te zien hoe haar hele spiegel en laptop onder het water zitten. Oeps!

6. Kjeld Nuis

Kjeld Nuis is niet alleen een kampioen op schaatsen, ook de bottle cap challenge gaat hem goed af. Zonder enige moeite schopt hij het dopje van een glazen fles Red Bull af. Hij daagt daarna gelijk Rico Verhoeven, skateboader Sewa Kroetkov, JeBroer, rapper Keizer en Nyck de Vries uit. 

7. Hailey Bieber

Nadat haar man Justin Bieber al een goede poging deed, besloot model Hailey Bieber een speciale twist aan haar challenge te geven. Ze rijdt met een voertuig langs de fles en schopt het dopje er zonder te kijken vanaf. Challenge accepted!

Anderen lazen ook: Online challenges: doen of dom?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren