ANP - Selena Gomez en Justin Bieber

7x knipperlichtrelaties van celebrity's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Aan-uit, uit-aan: sommige celebrity’s hebben altijd een ingewikkelde relatiestatus. Zo gingen deze week zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth voor de zoveelste keer uit elkaar! Kun jij het nog bijhouden? Nog 7 andere celebrity knipperlichtrelaties.

1. Justin Bieber en Selena Gomez

Was 'Jelena' nou bij óf uit elkaar? Selena Gomez werd in 2011 smoorverliefd op de toen 16-jarige Justin Bieber. Maar de zes jaren die daarop volgden waren alles behalve romantisch. Geruchten over vreemdgaan, afkickklinieken, een zwangerschap en andere roddels staken continu de kop op. De twee gingen steeds uit elkaar, maar kwamen ook weer bij elkaar. Totdat ze in 2017 besloten om er definitief mee te stoppen.

2. Rihanna en Chris Brown

Naast het feit dat de relatie tussen Rihanna en Chris Brown een typische knipperlicht relatie was, bleek het ook een heel gewelddadige. In 2009 kwam het nieuws naar buiten dat de zanger zijn vriendin meermaals in haar gezicht had geslagen. Na een rechtszaak besloot het koppel tóch weer te gaan daten. Maar deze poging hield (gelukkig) geen stand...

ANP

3. Kourtney Kardashian en Scott Disick

Of de relatie tussen de oudste Kardashian-zus Kourtney en haar vriend Scott Disick ooit wél goed is geweest, blijft een vraag. Al vanaf het begin kon iedereen dankzij de reality-serie Keeping Up With The Kardashians meegenieten van de ruzies en break-ups tussen de twee. Maar na drie kinderen, opnames in afkickklinieken en een mislukt huwelijksaanzoek ging het koppel in 2015 toch definitief uit elkaar.

4. Zayn Malik en Gigi Hadid

De stormachtige relatie van Gigi en Zayn begon in 2015 nadat de zanger net zijn solo zangcarrière was begonnen. Een jaar later liep de relatie alweer op de klippen. Maar niet voor lang: de roddelbladen stonden wekelijks vol met nieuws over het koppel. Het stel was weer aan het daten, verloofd of juist weer uit elkaar. Niemand kon het bijhouden!

ANP

5. Nicolas Cage en Erika Koike

Nicolas Cage is de recordhouder op het gebied van korte huwelijken. De acteur hield het afgelopen maart slechts vier dagen uit met zijn vrouw Erika Koike! In de week van de trouwerij vroeg hij óók de scheidingspapieren aan. Niet voor het eerst overigens: zijn huwelijk met Lisa Marie Presley duurde ook maar drie maanden. Wie had gedacht dat een huwelijk ook ‘knipperlicht’ kon zijn?

6. Prins William en Kate Middleton

Het lijkt misschien een relatie uit een sprookje: meisje ontmoet prins. En dat is precies wat de The Royal Family naar buiten wil brengen. Maar toch is de relatie tussen prins William en de inmiddels hertogin van Cambridge niet altijd vlekkeloos verlopen. In 2007 ging het koppel uit elkaar mede door alle druk van de media. Gelukkig kwam het allemaal goed: 2011 trad het stel alsnog in het huwelijksbootje.

ANP

7. Kloe Kardashian en Tristan Thompson

Dat de Kardashians niet heel gelukkig zijn in de liefde bewijst zus Khloe Kardashian. Haar relatie met basketballer Tristan Thompson was zéér hobbelig. In 2018 kon de hele wereld meegenieten van Khloe’s verdriet nadat Tristan vreemdging terwijl zij net aan het bevallen was van hun dochter True. Ze besloot hem te vergeven, om er daarna achter te komen dat hij nogmaals was vreemdgegaan. Dit keer met niemand minder dat Jordyn Woods, de beste vriendin van zusje Kylie Jenner! Het lijkt erop of Khloe en Tristan definitief hebben gebroken, maar niets is zeker. Een goede knipperlicht dus!

Anderen lazen ook: 7x de meest besproken posts van celebrity's. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren