kerry washington

7x wel heel opvallende outfits op het MET Gala

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Donna
Donna
Perez van Poecke

Maandag 6 mei was het MET Gala in New York, dat ook wel bekend staat als hét modefeest waar menig beroemdheid zich in de meest mooie, bijzondere en soms ook rare outfits hijst. Zie hier de zeven.. opvallendste outfits!

katy perry
Katy Perry heeft flink uitgepakt. She is on fire, dat is wel te zien.

kerry washington
Kerry Washington heeft een hele sprekende outfit. Letterlijk en figuurlijk. Je ziet wel waar ze voor staat en dat is mooi, met die woorden kan ze zichzelf goed uiten.

jared leto MET
Jared Leto houdt vast veel van zichzelf dat hij zijn eigen hoofd twee keer heeft meegebracht. Het is zeker wel origineel, maar ook een beetje gek...

kim kendall kylie MET
De zussen Kim, Kendall en Kylie mogen natuurlijk niet ontbreken. Op internet stond dat het Asepoester met de twee boze stiefzussen moest voorstellen. Dat is er niet echt aan af te zien. Wat je wel ziet zijn mooie glimmende jurken, met hier en daar wat vreemde en bijzondere details.

hailee steinfeld MET
Hailee Steinfeld draagt een mooie outfit! Hij is niet te uitbundig maar vooral gewoon mooi. En die camera past er ook goed bij.

lady gaga MET
Lady Gaga knalt lekker in haar roze outfit. Ze valt goed op en het is een betere keus dan de 'vleesjurk' die ze een tijdje terug droeg.

lupita MET
Het lijkt net of Lupita Nyong'o elk moment kan opstijgen. Een one-of-a-kind kun je hem wel noemen. Zou iemand hem ook echt kopen als-ie in de winkel zou hangen?

Anderen lazen ook: Een eigen kledingmerk voor je achttiende, hoe is dat?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren