afrojack

Afrojack: 'Ik wil dromen van anderen uit laten komen'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Ben je gek op zingen? En heb je een grote passie voor muziek? Dan is Afrojack misschien wel op zoek naar jou. Voor een nieuwe internationale popgroep zoekt de wereldberoemde dj jong talent.

'Ik heb mijn eigen dromen werkelijkheid laten worden, dus nu wil ik de dromen van anderen uit laten komen', vertelt de dj, die eigenlijk Nick van de Wall heet. Als baas van zijn nieuwe artiestenmanagementbedrijf gaat hij de nieuwe talenten zelf begeleiden. 'Samen met de beste leraren, trainers, zangcoaches en producers gaan we de artiesten op alle aspecten helpen naar succes.'

Audities

Zowel mannelijke als vrouwelijke zangers of rappers tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich aanmelden voor de audities. Nick: 'Ik hoop dat alle jongeren met passie voor zang en rap zich aanmelden, zodat we samen hard kunnen werken om hun dromen werkelijkheid te laten worden.' Tijdens de audities gaat de dj naast zang ook letten op passie: 'We gaan kijken of mensen bereid zijn om hun leven op te geven voor hun droom. Dat heb ik ook moeten doen toen ik ervoor koos om mijn droom achterna te jagen.’ De audities vinden plaats op 9 juni in Amsterdam en op 16 juni in Rotterdam.

In de krant van volgende week lees je het hele interview met Afrojack. (verschijningsdatum 18 mei 2018).

Anderen lazen ook: Afrojack crasht gloednieuwe Ferrari.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren