Glennis Grace

Amerikaanse platenlabels in de rij voor Glennis Grace

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Afgelopen weekend deed de Nederlandse zangeres Glennis Grace auditie bij America's Got Talent. Ze maakte zoveel indruk dat Amerikaanse platenlabels in de rij staan om haar een contact aan te bieden.

Glennis Grace kreeg na haar optreden een staande ovatie van het publiek en ook de jury was onder de indruk van haar versie van Run to You, een nummer van Whitney Houston. 

Soundmixshow

Glennis Grace zingt de liedjes van deze zangeres die in 2012 overleed, al vanaf haar kinderjaren. In 1994 won ze als 15-jarige de talentenshow de Soundmixshow, de voorloper van The Voice. Ook toen trad ze op met een nummer van Whitney Houston, One Moment in Time.

Contract

Als Grace America's Got Talent wint krijgt ze een platencontract en een prijs van zo'n 1 miljoen dollar (850.000 euro). Heb je haar optreden gemist? Kijk dan hier: 

Glennis Grace: STUNNING 39-Year-Old Singer Tribute To Whitney Houston! | America's Got Talent 2018

Emoties

In Amerika maakt een perfect gezongen liedje van Whitney Houston meestal veel emoties los. Op social media werd de zangeres dan ook bedolven onder complimenten. 

Glennis Grace 1530176705

Anderen lazen ook: Beetje Nederlands trots: Grace (12) wint America's Got Talent.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren