Biebers aprilgrap

Aprilgrap Justin Bieber valt helemaal verkeerd bij fans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Justin Bieber dacht grappig te zijn met zijn 1 aprilgrap. Hij plaatste een foto van een echo op Instagram en deelde kort daarna een kiekje van vrouwlief bij een arts. Het bericht dat de populaire zanger daarna plaatste zorgde echter voor veel onbegrip en boze reacties!

Veel fans feliciteerden het koppel in eerste instantie met de zwangerschap. Totdat het dus een grap bleek te zijn. Met een foto van een echo - met daarin een gefotoshopte puppy - maakte hij bekend dat het een 1 aprilgrap was.

Zieke grap

De fans hebben vooral moeite met het feit dat Bieber de grap uithaalt in een periode waarin het slecht met hem zou gaan. Ze vinden het respectloos dat de zanger zo omgaat met zwangerschap en laten dan ook flink van zich horen: 'Wat een zieke grap. Weet je wel hoeveel vrouwen moeilijk, of zelfs helemaal nooit, zwanger worden, een miskraam krijgen of een kindje verliezen? Hoe kun je hier grappen over maken, dan ben je echt niet goed bij je hoofd', schrijft iemand. 

Schamen

Weer iemand anders schrijft: 'Ontzettende eikel dat je bent. Ik hoop niet dat Hailey en jij ooit in het traject terechtkomen van steeds opnieuw teleurgesteld worden als je niet zwanger kunt worden. Dit is echt misselijk om hier zo luchtig en lollig over te doen. Je kwetst hier veel mensen mee'. Nog een andere fan post: 'Jullie zijn twee walgelijke mensen, Justin en Hailey. Jullie moeten je schamen.'

Anderen lazen ook: Justin Bieber: superidool met depressie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren