Ariana Grande

Ariana Grande lanceert eerste single na aanslag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Ronja Kool
Ronja
Kool

Ariana Grande heeft een nieuwe single uitgebracht. En niet zomaar eentje. Het nummer, No Tears Left to Cry, is een eerbetoon aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Manchester.

De Amerikaanse zangeres stopte na de aanslag tijdelijk met muziek maken. Haar nieuwe track is een positieve boodschap voor haar fans. Met de tekst ‘I'm loving, I'm living, I'm picking it up’, vertelt Ariana hoe ze haar leven weer oppakte na de aanslag.

De clip is tot nu toe al bijna 5 miljoen keer bekeken op YouTube en ook op Twitter en Facebook reageren fans positief. Bekijk hem hier: 

Ariana Grande - No Tears Left To Cry

De aanslag

De aanslag gebeurde bijna een jaar geleden, op 22 mei 2017 om precies te zijn. Daarbij raakten 120 mensen gewond en kwamen zelfs 22 mensen om het leven. Het was de grootste aanslag in het Verenigd Koninkrijk sinds de terroristische aanslagen in Londen van 7 juli 2005.

Anderen lazen ook: Benefietconcert Ariana Grand zorgt voor kippenvel.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren