ANP

Ariana Grande zingt in Manchester na aanslag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een spannend optreden voor Ariana Grande. De zangeres trad gisteravond voor het eerst sinds de aanslag in 2017 op in Manchester. ‘Ik ben compleet overdonderd’.

In 2017 kwamen er tijdens het Manchester-concert van Grande 22 mensen om het leven tijdens een terroristische aanslag. ‘Ik ben zo blij dat ik hier met jullie ben’, zei de zangeres gisteravond. ‘Ik had zoveel meer willen zeggen, maar ik ben compleet overdonderd.’

Emotioneel

Grande gaf een halfuur durend concert in Manchester tijdens de gaypride. Ook voor de aanwezige fans was het een bijzondere avond. Op social media plaatsten veel bezoekers video’s van het optreden. ‘Dit was zo’n emotioneel optreden’, schrijft een fan op Instagram. ‘Dankjewel dat je zo sterk bent.'

Inzamelen

Na de aanslag in 2017 annuleerde Grande gelijk de rest van haar Dangerous Woman-tour en gaf ze een benefietconcert om geld in te zamelen voor de nabestaanden. Als eerbetoon aan de slachtoffers bracht Grande het lied No Tears Left To Cry uit, met dit liedje opende het optreden gisteravond. Ze eindigde de show met haar single One Last Time:

leah 1566806430

Anderen lazen ook: Aanslag bij concert Ariana Grande in Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren