Arjan Lubach

Arjan Lubach in Groningen voor de klas

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Leerlingen van de IMC Weekendschool in Groningen hadden afgelopen weekend een bijzondere gastdocent. Arjan Lubach stond zaterdag voor hun klas. 

Leerlingen van de IMC Weekendschool in Groningen organiseren in het laatste jaar hun eigen lessen. Het idee om Groninger Arjan Lubach uit te nodigen kwam van Nick de Hei, schrijft RTV Noord.

Lubach had vrijdag en zaterdag de try-out van zijn theatertour Arjen Lubach Live! in het Cultureel Studenten Centrum USVA in, juist... Groningen. Daarna ging hij door naar de Weekendschool om daar een gastles te verzorgen.

Advies

Nick en zijn klasgenoten mochten voorafgaand aan de try-out een kijkje achter de schermen nemen. Ook mochten ze Lubach van alles vragen. 

'Als ik mezelf zou mogen adviseren als ik twaalf jaar was, zeg ik: "Arjen, het maakt niet uit wat iedereen om je heen denkt en wil. Doe wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Dan komt het altijd goed"', vertelde de televisiepresentator.

Anderen lazen ook: Arjen Lubach scoort Dancesmash bij 538.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren