Nina Dobrev Halloween

Beste celebrity Halloween-kostuums van 2019

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Of je nu een fan bent van Halloween of niet, deze jaarlijkse verkleedpartij van celebrities wil je niet missen! Ook dit jaar deed menig beroemdheid zijn uiterste best om het meest origineel voor de dag te komen. De beste celebrity Halloween-kostuums van 2019 (in willekeurige volgorde) op een rijtje.

Kourtney Kardashia met passende roze outfit en microfoon als zangeres Ariana Grande. 

Nicki Minaj was de perfecte versie van Harley Quinn in deze outfit. Haar partner in crime aan haar zijde: haar kersverse man Kenneth Petty verkleedde zich als Joker.

Echt eng is het niet, maar Liza Koshy toverde zichzelf om tot de beroemde en gevreesde Anna Wintour. En ze lijkt als twee druppels water! 

Jessica Biel en hubbie Justin Timberlake gingen verkleed als 90's 'duo': zij als Justin Timberlake, hij als haar microfoon. 

In een knaloranje Louis Vuitton-outfit, neongroen haar en zwarte tranen op haar wangen bestaat er geen twijfel over als wie actrice Nina Dobrev verscheen: Billie Eilish. 

Nikkie de Jager laat zien hoe je eng creatief je kunt zijn met make-up. 

Anderen lazen ook: 7 dingen die je nog niet wist over Halloween.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren