Instagram Billie Eilish @wherearetheavocados

Billie Eilish neemt duet op met idool Justin Bieber

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een liedje opnemen met je celebrity crush: veel fans dromen ervan. Zo ook zangeres Billie Eilish, die al vanaf haar twaalfde fan is van Justin Bieber. Haar wens kwam deze week uit toen ze samen met Bieber een nieuwe versie opnam van haar lied Bad Guy.

Als kind hing de kamer van Eilish vol met posters van Bieber. Dat haar grote idool nu met haar een duet heeft opgenomen, is dus een droom die uitkomt. Bad Guy gaat sinds de lancering viral op het internet. Menig Bieber-fan is hartstikke jaloers op de zangeres.

Eilish is niet de enige fan die met haar favoriete beroemdheid mocht samenwerken. Deze mensen gingen haar voor:

Davina Michelle & Pink

Een YouTube-video waarin de Nederlandse zangeres Davina Michelle haar idiool Pink covert ging in 2017 viral. Het filmpje bleef ook niet onopgemerkt bij Pink zelf. 'Holy shit! Who’s this?', zei Pink toen ze het filmpje te zien kreeg waarop Davina het nummer What about us zingt. Maar daarmee was de droom was Davina Michelle nog niet ten einde: als klapper op de vuurpijl stond ze in het voorprogramma van het concert van Pink op het Malieveld.

In de video zie je hoe Davina Michelle dit goede nieuws hoort:

Davina Michelle in voorprogramma Pink: "Wat vet!" - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

  

Taylor Swift & Madonna

Zangeres Taylor Swift was helemaal star-struck toen ze een duet mocht zingen met haar idool Madonna. ‘Het lijkt of ik oké ben, maar IK BEN HELEMAAL NIET OKE’ #FanGirlLife, plaatste de zangeres na het optreden op social media. Queen of Pop Madonna is daarnaast ook grote fan van Swift en gaf ooit toe haar liedjes continu in haar hoofd te hebben.

Harry Styles & Stevie Nicks

Waar fans normaal van enthousiasme moeten huilen als ze Harry Styles zien, is dit Styles zelf ook ooit overkomen. Twee jaar geleden mocht hij tijdens een concert een duet zingen met Stevie Nicks, de zangeres van de band Fleetwood Mac. De twee zongen het lied Landslide en daarbij kon Styles het niet droog houden. ‘Zij is de koningin van alles’, zei hij na het optreden.

In de video hieronder zie je hoe Styles een traantje wegpinkt:

Harry Styles started crying while performing with Stevie Nicks - "Landslide"

Esmée Denters & Justin Timberlake

De muziekcarrière van de Nederlandse Esmée Denters begon als een sprookje. In 2007 plaatste ze op YouTube een video waarin ze het lied What Goes Around coverde van Justin Timberlake. Dit werd opgepikt door niemand minder dan Timberlake zelf, waarna Denters naar Amerika afreisde om een contract bij zijn platenlabel te tekenen. Ze verzorgde het voorprogramma van zijn concertreeks en was zelfs te gast bij Oprah Winfrey! In 2012 besloot Denters te stoppen bij het platenlabel nadat ze teleurgesteld was in de samenwerking. 

Anderen lazen ook: Pink stomverbaasd na liedje Nederlandse Davina. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren