Taylor Swift

Boze Taylor Swift wil muziek opnieuw opnemen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Taylor Swift is boos. Héél boos zelfs. Zo boos dat ze misschien al haar muziek opnieuw gaat opnemen. Het is haar reactie op een ruzie met Justin Biebers-manager Scooter Braun.

Hij kocht onlangs de muziekrechten van Swifts eerste zes albums. Maar daar is de zangeres absoluut niet blij mee. Door al haar oude nummers opnieuw op te nemen, hoopt Swift dat haar fans alleen deze 'nieuwe' liedjes kopen. En als dat gebeurt kan Braun fluiten naar zijn geld.

Vastberaden

Zes albums vol muziek opnieuw opnemen is geen kattenpis. Maar de zangeres is vastberaden: ‘Zou je dat echt doen?’, vroeg de Amerikaanse presentatrice Tracy Smith in een interview aan de zangeres. ‘Yeah! Dat is absoluut het plan’, antwoordde Swift.

Knallende ruzie

De popster zegt dat ze al jaren wordt gepest door Braun en de artiesten die hij beheert. De twee hebben daardoor al langer knallende ruzie. Maar de discussie nam pas echt grote vormen aan toen Braun voor 300 miljoen dollar Big Machine Records kocht, het oude platenlabel van Swift. Door deze overname beheert Braun nu de muziekrechten van veel beroemde hits van Swift.

Andere teksten

En daar wil de zangeres graag een stokje voor steken. Maar of dat gaat werken is niet zeker. Swift zit namelijk vast aan verschillende contracten, waardoor ze haar muziek niet zomaar opnieuw mag opnemen. Dat mag alleen als ze al haar teksten veranderd. Maar of haar fans daarop zitten te wachten...

Anderen lazen ook: Op wie stemt Taylor Swift? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren