Instagram Billie Eilish @wherearetheavocados

Concert van Billie Eilish is razendsnel uitverkocht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Het duurde welgeteld drie minuten en toen was het uitverkocht: het concert van Billie Eilish in Ziggo Dome. Fans die achter het net hebben gevist, reageren boos.

Tienduizenden mensen stonden vanochtend om 9.00 uur in de digitale wachtrij voor een ticket voor Billie Eilish. Helaas voor hen passen er maar 17.000 mensen in de concertzaal en was het optreden om 09.03 uur al hartstikke uitverkocht. Veel mensen bleven met lege handen achter en dat leverde boze reacties op.

Karen Beijer 1570197222

Sassy-ness 4U ♡ 1570198739

Billie Eilish

Het is niet gek dat er zoveel animo is voor de wereldtour van Billie Eilish. Ze is in een jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste artiesten ter wereld. Ze maakt muziek die ook wel bekend staat als horrorpop en daar scoort ze erg goed mee. Haar debuutalbum ''WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? ' staat al 26 weken in de top 10 van de Billboard 200, een van de belangrijkste hitlijsten in de muziekindustrie.

Nog een kans

De tickets voor Billie Eilish in de Ziggo Dome in Amsterdam waren dus binnen no-time uitverkocht. Maar fans kunnen hun idool alsnog zien. Daarvoor zullen ze wel naar het Belgische Werchter moeten afreizen. Op zondag 19 juli geeft ze daar namelijk ook een show. Tickets zijn nog steeds beschikbaar en kosten 89 euro. Daarvoor krijg je naast Billie Eilish ook nog andere artiesten te zien, maar die worden later nog bekend gemaakt.

Billie Eilish - bad guy

Anderen lazen ook: Billie Eilish: profiel van een blauwharig buitenbeentje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren