slotaflevering GoT bioscoop

Dit wil je zien: Game of Thrones-finale in bios

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Ben jij groot fan van de hitserie Game of Thrones? Dan is de finale-aflevering in de bioscoop kijken dé manier om het seizoen en de serie af te sluiten, toch? Dan hebben Pathé en Ziggo goed nieuws. De slotaflevering zal namelijk in meerdere bioscopen te zien zijn.

De uitzendingen zijn te zien op 20 mei in negentien Pathé-bioscopen. De voorstellingen starten om 19.30 uur en duren tot 21.00 uur. Tickets zijn niet voor iedereen verkrijgbaar, namelijk alleen voor klanten van Ziggo en Pathé.

Langste afleveringen

De slotaflevering is de allerlaatste in de reeks van zes afleveringen. De laatste vier afleveringen van seizoen acht duren extra lang, zo'n 80 minuten. Ze zijn daarmee de langste afleveringen van de serie.

Kaartjes

Het is de niet de eerste keer dat Ziggo en Pathé de handen ineenslaan om de hitserie op het witte doek te laten zien. Eerder deden ze dat al in 2017. Toen werd de seizoensfinale van het zevende seizoen getoond bij zeven Pathé-bioscopen door heel Nederland. De kaartjes waren toen binnen dertig minuten verkocht. We zijn benieuwd hoe lang het deze keer duurt voordat de kaarten uitverkocht zijn.

Anderen lazen ook: 7 dingen die je moet over het laatste seizoen van Game of Thrones.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren