Dance Dance Dance

Dit zijn de nieuwe duo's voor Dance Dance Dance

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Het duurt nog even voor je hun danskunsten kunt zien, want Dance Dance Dance komt pas in het najaar op tv. Vandaag werd al bekend wie de nieuwe danskoppels zijn. Wie danst met wie?

Bridget Maasland danst met acteur Jelle de Jong. Presentatrice Marlyane Sahupala gaat met de voetjes van de vloer met Patrick Martens en oud-GTST-collega's Britt Scholte en Urvin Monte dansen samen. Ook Holly Mae Brood, de dochter van Herman Brood, en Soy Kroon gaan samen laten zien wat ze kunnen. Miljuschka Witzenhausen en London Loy vormen ook een koppel.

Presentatie

Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren ook dit seizoen weer de dansshow. Ook in de jury zitten bekende gezichten: balletdanseres Igone de Jongh en dansers en choreografen Dan Karaty en Timor Steffens.

Goed doel

Door mee te doen verdient elk koppel een bedrag van 25.000 euro voor een zelf gekozen goed doel. Het winnende duo wint zelfs 100.000 euro. Vorig jaar wonnen Miss Nederland Zoey Ivory en Marnix Lenselink. 

Zoey & Marnix – Temperature (Show 5 | Dance Dance Dance 2017)

 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Complimenten voor Maan na emotionele dans.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren