widm2020

Dit zijn ze: alle deelnemers Wie is de Mol? 2020

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Alle molloten kunnen weer onder de grond vandaan komen. Want in de afgelopen dagen werden de deelnemers van het tv-programma Wie is de Mol? bekendgemaakt!

Regisseur en programmamaker Richard McCullough plaatste maandag een foto op zijn Instagram van tien mysteryboxes met het Mol-logo erop. 'Volg de media' gaf hij als aanwijzing daarbij. Daarna bleek dat de doosjes zijn opgestuurd naar redacties van verschillende media. In de kisten zit steeds een waaier met een Chinees woord en een hint naar de kandidaat. Inmiddels zijn alle kandidaten bekend, dit zijn ze:

widm2020 claes
1. Claes Iversen

Linda.nl kreeg de eer om de eerste kandidaat én het opname-land bekend te maken: het 20ste seizoen is opgenomen in China. Claes Iversen (42) is modeontwerper en komt uit Denemarken. Zijn kleding wordt onder andere gedragen door koningin Máxima en zangeres Ilse de Lange.

johan widm
2. Johan Goossens

In het tv-programma Tijd voor Max werd bekendgemaakt dat ook cabaretier Johan Goossens (37) meedoet. Na zijn carrière als leraar werd hij cabaretier en schreef-ie onder andere mee aan het satirische programma Koefnoen.

jaik widm
3. Jaike Belfor

Actrice Jaike Belfor (41) werd als kandidaat onthuld door het AD. Dat maakten ze bekend in de video-serie Gudo Graaft die de krant maakt over Wie is de Mol?. Jaike was onder andere te zien in Celblok H. en was vorig jaar kandidaat in De Slimste Mens. 

miljuschka widm
4. Miljuschka Witzenhausen

RTL Boulevard maakte ook een kistje open, daarin zat weer een waaier en een deegroller. Een verwijzing naar tv-kok Miljuschka Witzenhausen (34). Ze maakt programma's op de kookzender 24Kitchen en is vaak te zien in RTL Boulevard

buddy widm
5. Buddy Vedder

Late-night programma Beau mocht de bekendmakingen van de eerste dag afsluiten. Zij maakten bekend dat acteur en presentator Buddy Vedder (25) ook te zien zal zijn in Wie is de mol?. Buddy speelde in GTST, presenteerde een aantal jaar de Kids Top 20 en was panellid in The Masked Singer

rob widm
6. Rob Dekay

Op Radio 2 werd bekendgemaakt dat singer-songwriter Rob Dekay (32) de zesde deelnemer is. Hij speelt onder andere op festivals als Concert At Sea. Begin deze week lanceerde hij het nummer Laat Los, in samenwerking met Ilse de Lange en Daniel Lohues. 

anita widm
7. Anita Witzier

De nieuwssiteNu.nl onthulde dat tv-presentatrice Anita Witzier (58) ook een van de deelnemers is van het spelprogramma. Ze presenteerde jarenlang het programma Memories en maakt nu onder andere De Reünie en Anita wordt opgenomen.

nathan rutjes
8. Nathan Rutjes 

Dat voetballer Nathan Rutjes (35) ook meedoet aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol? werd bekendgemaakt op Radio 2. Rutjes speelde onder andere voor Sparta en Roda JC. Inmiddels is hij trainer bij de jeugd van Sparta Rotterdam. 

tina widm
9. Tina de Bruin

Tina de Bruin (44) is ook één van de deelnemers van Wie is de Mol? Het tv-programma Ladies Night had de eer om haar deelname bekend te maken. Ze is cabaretière en als actrice bekend van onder andere Foute Vriendinnen, Dr. Tinus en Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Sinds 2012 is ze vaste voice over voor de zender TLC.

leonie widm
10. Leonie ter Braak

Shownieuws maakte bekend dat Leonie ter Braak (39) meedoet aan het programma. Ter Braak is voormalig topmodel en presentatrice van onder andere Goedemorgen Nederland en Niets Liever Dan een Kind.

Anderen lazen ook: De 7 geheimen achter wie is de Mol?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden