Hardwell

DJ Hardwell stopt ermee

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

DJ Hardwell stopt voorlopig met muziek, shows en interviews. Hij vindt de druk van het tourschema te hoog. 'Het voelt als een achtbaan die niet meer stopt', laat hij weten op Facebook.

'De laatste jaren heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik erachter gekomen dat ik nog veel meer wil delen met mijn vrienden en familie en dat er nog veel meer is om te ontdekken. Het zijn van Hardwell zorgt voor te weinig energie, liefde en creativiteit om dat te doen', schrijft de 30-jarige Robbert van de Corput.

Achtbaan

Daarom besloot de dj om te stoppen met muziek, interviews, deadlines en shows. 'Ik heb altijd met de druk om kunnen gaan, maar nu wordt het te veel. Het voelt als een achtbaan die niet meer stopt', schrijft de Brabander.

Nog eentje dan

De dj eindigde zijn drukke schema donderdag met een grote 'knaller' van een show op Ibiza. Toch stopt Hardwell nog niet helemaal: zijn All Ages Show op 18 oktober in Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event gaat nog steeds door. In zijn bericht schrijft Hardwell dat hij al zijn fans wil bedanken voor de afgelopen jaren. En misschien komt hij weer terug: 'Maar dan sterker dan ooit.'

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: DJ Hardwell: 'Natuurlijk ben ik er wel eens uitgestuurd'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren