Foto HBO

Eerste beelden laatste seizoen Game of Thrones

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Kun je niet wachten tot eindelijk het laatste seizoen van Game of Thrones te zien is? Nog heel even geduld. Vanaf 14 april is het achtste seizoen op HBO (via Ziggo) te zien. Vandaag werden de eerste foto's vrijgegeven.

De door HBO vrijgegeven foto’s lijken allemaal gemaakt in het voorouderlijk huis, House Stark, met veel acteurs die daar voor het allerlaatste seizoen verwacht worden.

Zwervend

'We hebben altijd geweten dat dit een verhaal moest zijn dat eindigde toen het echt tijd was, en niet één dat maar door bleef gaan', zeiden scriptschrijvers David Benioff en Dan Weiss eerder al over de hitserie. 'Maar je echt voorbereiden op het einde, blijft onmogelijk. Over een halfjaar vind je ons waarschijnlijk zwervend door Los Angeles in onze Game of Thrones-jassen, mompelend naar een assistent-regisseur die er niet is.’

Het laatste seizoen van Game of Thrones is vanaf 14 april te zien op HBO (via Ziggo) en bestaat uit slechts zes afleveringen. HBO-baas Casey Bloys speculeerde eerder dat de episodes wel langer zouden worden dan in eerdere seizoenen.

De eerste beelden:

Lena Headey als Cersei Lanniste

Isaac Hempstead Wright als Bran Stark

Kit Harington als Jon Snow

Maisie Williams als Arya Stark

Trailer

En voor wie hem nog niet gezien heeft (of er geen genoeg van krijgt), hieronder de trailer van seizoen 8.

Crypt Promo

Anderen lazen ook: Game of Thrones-acteur bakt nu wolvenkoekjes of Hoe cool: een Game of Thrones-ijshotel

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Favoriete serie
Favoriete serie
Favoriete serie
Favoriete serie