Emma Roberts

Emma Roberts stapt uit Netflix-serie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Emma Roberts kon haar hoofdrol in de Netflix-serie Spinning Out niet combineren met een andere rol. Het werd haar te veel, dus heeft ze besloten haar rol in het schaatsdrama op te geven. 

Welke rol zo belangrijk is dat Roberts deze daarvoor wilde opgeven is niet duidelijk. In ieder geval zoekt Netflix nu een andere actrice. Er gaan geruchten dat er onderhandeld wordt met Lily Collins. Zij werd bekend door haar rollen in The Blind Side, Abduction en Mirror Mirror. Ze speelde ook Clary Fray in de film The Mortal Instruments: City of Bones.

Bad boy

Spinning out gaat over Kat Barker die door een blessure haar figuurschaatscarrière in rook ziet opgaan. Om haar dromen toch werkelijkheid te laten worden, grijpt ze haar kans bij een getalenteerde bad boy. Partneren met hem kan echter een goed bewaard geheim bovenbrengen die Kats hele leven op zijn kop zal zetten.

Ondanks de tegenslag hoopt Netflix in 2019 het eerste seizoen uit te kunnen brengen.

Anderen lazen ook: Petitie om Netflix-serie tegen te houden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren