Martin Garrix

En wéér is Martin Garrix de beste dj ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Voor de derde keer op rij is Martin Garrix uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Lezers van het Britse tijdschrift Dj Mag riepen hem uit tot dé nummer één. Garrix kreeg de titel afgelopen zaterdag op AMF, het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE).

Het is de dertiende keer dat een Nederlander bovenaan de lijst van Dj Mag staat. De tweede plek was net als vorig jaar voor het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike. Dj Hardwell, die een paar dagen geleden aankondigde voorlopig te stoppen met optreden, kwam op de derde plaats. Armin van Buuren, vorig jaar nummer drie, staat nu op vier. De Zweedse dj Avicii, die eerder dit jaar een einde aan zijn leven maakte, kreeg een vijftiende plaats op de lijst.

Jongste winnaar ooit

In 2016 won Martin Garrix, wiens echte naam Martijn Garritsen is, in 2016 voor de eerste keer de titel. Hij was - en is - daarmee de jongste winnaar ooit. Meteen na de bekendmaking dat Garrix dit jaar wéér de beste was, gaf hij een optreden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Ook Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, KSHMR, Lost Frequencies en Sunnery James & Ryan Marciano traden daar op.

Anderen lazen ook: Jonge dj's leren draaien op ADE.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren