Goed nieuws voor Potter-fans: er komt een serie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Herlees jij elke zomervakantie alle Harry Potter-boeken? En heb je de films allemaal al zes keer gezien? Goed nieuws voor fans van de tovenaarsleerling van Zweinstein! Er komt waarschijnlijk een tv-serie over Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel.

Filmbedrijf Warner Bros is bezig met het de voorbereidingen voor een gloednieuwe Harry Potter-serie. De serie gaat zich waarschijnlijk afspelen in de tijd vóórdat Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein terecht kwamen. Ook komen er een heleboel nieuwe karakters in voor.

Fantastic Beasts

De sfeer van de films gaat waarschijnlijk een beetje worden zoals in de Fantastic Beasts-films, die draaien rond personage Newt Scamander. Het verhaal van die films is ook van J.K. Rowling, de schrijfster van de wereldberoemde Harry Potter-boeken.

Hartstikke geheim

Alles rond de serie is nog hartstikke geheim. Het wordt dus nog spannend wie de hoofdrollen gaan spelen. Ook is het nog niet bekend wanneer, en waar, de serie te zien gaat zijn.

Anderen lazen ook: Dit zou Harry Potter posten op Facebook.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren